Administrera

Anna Karolina har arbetat som polis i 15 år och är känd för sina trovärdiga polisiära beskrivningar. 2014 debuterade hon med Stöld av babian, som nominerades till Crimetimes debutantpris och Stora Ljudbokspriset. Hennes böcker har översatts till ett flertal språk.

 

Bookmark Förlag

www.bookmarkforlag.se 

 

Nordin Agency 

www.nordinagency.se

 

bok sjusiffrigt 300

 

Ny bok kommer 15 november

bok sjusiffrigt 300EN SEN KVÄLL kidnappar Julia, Carla och Nikolina en ung miljardär. De är noggrant planerade, stenhårda och effektiva. Ingenting kan gå fel.

Men när lösensumman uteblir tvingas de till nya brott.

Allt kompliceras ytterligare när miljardären hamnar på sjukhuset där Julia är läkare. Hon faller handlöst för sin patient.

Under tiden arbetar sig polisen allt närmare kidnapparna, men har svårt att tro att det är kvinnor som ligger bakom de råa brotten.

I SJUSIFFRIGT ställs vänskapens lojalitet mot attraktionens kraft. Det är en hårdkokt polisthriller med gripande intrig och oväntade förvecklingar. Tre barndomsvänner som flyr från sitt förflutna – och rusar rakt mot en oförglömlig upplösning.

Finns att förbeställa på Adlibris!

Startskottet på "Förlorat ansikte" firades med releasefest.

anna magnus webbReleasen kombinerades med Magnus 40-årsfest. 

Det var högt till tak, både bokstavligt och bildlikt, med tal och upptåg i alla dess former under kvällen. God catering från Smörgåsbutiken/Wärldshuset, John Ericssons väg. 

Många passade på att få ett signerat exemplar av boken med sig hem.

Se bilder!

 

Läs recension om Förlorat ansikte i nt.se

bokrecension ntNu börjar recensionerna om den nya boken, Förlorat ansikte, att droppa in. Här kan ni läsa vad Inger Dahlman skriver i Norrköpings Tidningar.

Läs recension!

Mingla med författarna på Opus kontorshotell

litteraturrundan470

Öppet hus på Kyrkogatan 17 i Lund lördag 17 september kl. 12.00-17.00, Kl. 13.00-14.00 samt 15.00-16.00 pratar vi deckare, historiska romaner och seriemördare. Övrig tid bjuder vi på bubbel och signerar gärna våra böcker.

Du träffar:

Joakim Zander – som gjorde succé med kriminaldebuten Simmaren och la advokatyrket åt sidan. Med sin spännande uppväxt i bl.a. Syrien och Israel skriver han initierat om IS-rekryter och kriget mot terrorismen i den aktuella boken Orten.

Frida Skybäck – historieläraren som bjuder på spänning, romantik och mörka familjehemligheter i 1800-talets Lund. Aktuell med Polarnatt, den andra delen i den kritikerrosade serien om de tre systrarna Stiernfors samt den populära Författarpodden som utsetts till Sveriges bästa litteraturpodd i Dagens Nyheter .

Joakim Palmkvist – kriminalreportern som gängen kontaktar när kulor viner och sprängladdningar exploderar. Hör honom berätta om samtalen med seriemördaren Peter Mangs under arbetet med den aktuella boken Äventyr i Svenssonland.
Kyrkogatan 17, 222
Anna Karolina – f.d. polis som slog igenom med deckardebuten Stöld av babian. Hög spänningsfaktor och gediget polisarbete är återkommande kommentarer. Aktuell med Förlorat ansikte, den tredje delen i serien om polisen Amanda Paller och hennes komplicerade relation med värdetransportrånaren Adnan Nasimi.

Set Mattsson – sjuksköterskan som utbildade sig till journalist och som nu är kritikerrosad författare. Aktuell med sin fjärde roman Så länge min bror andas, en historisk thriller som utspelar sig under andra världskriget.

Andreas Norman - gjorde karriär inom UD, bland annat på säkerhetspolitiska enhetens terroristbekämpningsgrupp. 2013 utkom den politiska thrillern
En rasande eld och 2014 den dokumentära skildringen av tsunamikatastrofen 9,3 på Richterskalan.

Läs mer på http://www.litteraturrundan.se/ !

instagram