Administrera

Anna Karolina är född 1974. Hon har gått Författarskolan vid Lunds universitet och har arbetat som polis i Stockholm och Malmö sedan 2001.

 

Bookmark Förlag

www.bookmarkforlag.se

 

Mmm, den där känslan av att öppna en riktigt bra bok man börjat läsa. Det är inte mycket som kan slå den. Bookmark Förlag ger bara ut fem böcker i vår, men ...

 

 

Nordin Agency 

www.nordinagency.se

 

bokbild forlorat ansikte200

 

zellysbokblogg.blogspot.se 30 september 2014

Till en början tog det ett tag tills jag kom in i den här boken men efter ungefär 100 sidor släppte det och jag gillade den verkligen.


Detta är en bra debutroman. Det är en spännande historia och händelserna som utspelar sig skulle lika gärna kunna hända idag och vara aktuella även i dagens samhälle. Författaren skriver på ett språk som är aktuellt och modernt.

Jag gillade hur man fick följa alla tre huvudpersonerna, Adnan, Amanda och Magnus. Jag fick lite blandade känslor för Adnan, ibland tyckte jag synd om honom och ibland tyckte jag att han var en fullkomlig idiot som fortsatte på den kriminella banan.

 
Kriminalkommissarien Magnus var en riktigt douche, en karaktär som gjorde mig så himla förbannad, en riktigt mansgris som jag inte kunde ha någon medkänsla för.
 
Jag gillade Amanda, här har vi en tjej som är beredd att gå lång väg för att hämnas sin syster. Det är krut i henne och det är ingen kvinnlig polis som inte vågar stå upp för sig själv, det är verkligen krut i henne.

Jag läste en intervju med författaren där hon säger att det kommer en uppföljare och att hon planerar att skriva minst tre böcker i samma serie. Jag kan absolut tänka mig att läsa de kommande böckerna i denna serie.

Betyg: 3,5 av 5.

Läs originalartikeln på Zellys Bokblogg!

instagram