Administrera

Anna Karolina är född 1974. Hon har gått Författarskolan vid Lunds universitet och har arbetat som polis i Stockholm och Malmö sedan 2001.

 

Bookmark Förlag

www.bookmarkforlag.se

 

Mmm, den där känslan av att öppna en riktigt bra bok man börjat läsa. Det är inte mycket som kan slå den. Bookmark Förlag ger bara ut fem böcker i vår, men ...

 

 

Nordin Agency 

www.nordinagency.se

 

bokbild forlorat ansikte200

 

Uppsala Nya Tidning 8 november 2014

Nya och gamla deckar-ess

Författare: Björn G Stenberg E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Björn G Stenberg kollar av den svenska (nåja) marknaden av spänningslitteratur och hittar guldkorn.

Som jag skrivit tidigare liknar den svenska bokmarknaden för spänningslitteraturen, inte minst i form av deckare, den tidigare skivindustrin.

Några stora elefanter som regelbundet släpper sina givna storsäljare och en och annan lovande debutant. Så också i denna genomgång, som även har Norge med på ett hörn.

.... Anna Karolina låter väl som en pseudonym det också.

Fast hon (som själv jobbar som polis) behöver verkligen inte gömma sig bakom något. "Stöld av babian" har både en fräsch intrig och starka huvudpersoner. Polisen Amanda är en hängiven och nästan desperat brottsbekämpare med en egen agenda och Adnan behöver all hjälp han kan få för att inte krossas mellan polisen och maffian. Hoppas att det blir en förutsättning, Anna Karolina är ett lovande namn med en ovanligt mogen debut. ...

instagram