Administrera

Anna Karolina har arbetat som polis i 15 år och är känd för sina trovärdiga polisiära beskrivningar. 2014 debuterade hon med Stöld av babian, som nominerades till Crimetimes debutantpris och Stora Ljudbokspriset. Hennes böcker har översatts till ett flertal språk.

 

Bookmark Förlag

www.bookmarkforlag.se 

 

Nordin Agency 

www.nordinagency.se

 

 

Nyhet!

bokomslag falco 250

 

Uppsala Nya Tidning 8 november 2014

Nya och gamla deckar-ess

Författare: Björn G Stenberg E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Björn G Stenberg kollar av den svenska (nåja) marknaden av spänningslitteratur och hittar guldkorn.

Som jag skrivit tidigare liknar den svenska bokmarknaden för spänningslitteraturen, inte minst i form av deckare, den tidigare skivindustrin.

Några stora elefanter som regelbundet släpper sina givna storsäljare och en och annan lovande debutant. Så också i denna genomgång, som även har Norge med på ett hörn.

.... Anna Karolina låter väl som en pseudonym det också.

Fast hon (som själv jobbar som polis) behöver verkligen inte gömma sig bakom något. "Stöld av babian" har både en fräsch intrig och starka huvudpersoner. Polisen Amanda är en hängiven och nästan desperat brottsbekämpare med en egen agenda och Adnan behöver all hjälp han kan få för att inte krossas mellan polisen och maffian. Hoppas att det blir en förutsättning, Anna Karolina är ett lovande namn med en ovanligt mogen debut. ...